Nieuws uit de groep

Februari 2020 

Hoi ik ben Julia wij zijn en tijdje geleden naar junior science lab geweest.  

Het was echt superleuk!!!! We hebben een lesje gehad over co2 h2o en stikstof. 

En daarna mochten we zelf proefjes doen. We moesten uitzoeken wat zuur, base en neutraal was. Toen moesten we allerlei dingen bij elkaar gooien en roeren. Eerst mislukten het bij mij en Josefine en daarna ging het helemaal goed. De andere kinderen vonden het ook heel erg leuk. We moesten het in allemaal buisjes doen. Maar we mochten niet zomaar naar binnen we moesten namelijk voor de veiligheid een lab jas en een lab bril aan. 

 

Klassenfeest P.P.T 

Laatst heeft de pittige plus (waar ik in zit) van groep 7 een klassenfeest georganiseerd. Het was superleuk, maar het leukst was toch wel verstoppertje. Verstoppertje met de klas in het donker leuk toch? Nou niet voor iedereen natuurlijk. Met verstoppertje ging iedereen een moeilijk verstopplekje zoeken. Ik zat in het computerlokaal samen met Jack, Huig, Benjamin en Dylano gezellig! We zijn uiteindelijk wel gevonden helaas. Het was superleuk toen meester Chris hem was. Het was ook gezellig dat mees-Kees er was. We hebben met bijna de hele klas ook een Tiktok gemaakt echt geweldig! 

{Lois}

 

Januari 2020 

24 januari hadden wij (groep 7) een klassenfeest. Het was georganiseerd door de pittige plus (waar ik in zit). Als eerst gingen we Just dance doen, en je kon ook tekenen. Daarna kwam het eten van de Friends, we hadden patat, frikandellen en kroketen. Er was ook een spel waarbij je op het bord moet tekenen en dan moest je team het raden. Als laatste gingen we verstoppertje in het donker doen, dat vond ik het leukst. Maar het was ook wel een beetje eng. Het was heel donker je kon bijna niks zien. Het was heel leuk. 

 {Lieke}