Koninginneweg 38
2225 HK Katwijk
071-4015117
Op 22 september zijn we, samen met groep 4, op schoolreis geweest naar Blijdorp.
Met een hele grote bus werden we naar Rotterdam gebracht.
We waren de straat nog niet uit of de snoepzakken kwamen al te voorschijn.
Lekker hoor, één zo'n dagje waarop je gewoon de hele dag mag snoepen...De dierentuin was nog niet open toen we aankwamen, dus moesten we nog even wachten. Nadat we allemaal geteld waren door de medewerker van Blijdorp mochten we eindelijk naar binnen. Samen met de juffen, moeders en vaders zijn we door het park gelopen om zoveel mogelijk dieren te zien.
Wat waren dat er veel!!!


Het Oceanium was ook wel heel erg gaaf. Sommige groepjes hebben een duiker gezien die de ramen aan het schoonmaken was, een ander groepje heeft gezien hoe de haaien en de roggen eten kregen. Er was ook een meneer die er alles over kon vertellen.We konden af en toe ook net doen alsof we een dier waren. Ze kon je in het schild van een schildpad kruipen, lekker brullen tegen een leeuw die dan terug brulde, we konden in een nest kruipen of staan in een ei. Ook zijn we op de foto geweest met de gorilla's (geen echte natuurlijk!!!)Aan het eind van de middag gingen we nog spelen in de speeltuin en hebben we nog een lekker ijsje gekregen van de vader van Hadassah en Jedidja uit groep 4.
Toen moesten we weer terug naar de bus.
O ja, we gingen ook nog even met de hele groep op de foto.Op de terugweg in de bus waren we helemaal niet moe meer en hebben we lekker gekletst en onze snoepzakken geleegd.
Vlak bij school gingen we ons verstoppen tussen de banken. Toen leek het net of de bus leeg was. We konden niet zien of onze papa's en mama's schrokken. Vast wel!
Wat hadden we een fijne dag!!!
 
© 2018  Protestants Christelijke Basisschool Farelschoolpowered by BasisOnline