Koninginneweg 38
2225 HK Katwijk
071-4015117
 
Beste ouders van groep 8,

Hierbij nodigen wij u van harte uit om naar de informatieavond over de nieuwe eindtoets "Route 8" te komen. Wij leggen u graag uit wat deze eindtoets inhoudt en waarom we voor deze toets gekozen hebben.

Deze informatieavond is op ...................................

Tevens zullen we u uitleggen hoe de aanmeldprocedure verloopt naar het voortgezet onderwijs. Graag horen wij dan ook uw vragen of opmerkingen omtrent de overgang naar het VO.

Wij hopen u allen te zien!

 

Hartelijke groeten

 

Juf Marjolein en juf Maranda

Reactie van twee kinderen uit groep 8:

Ik vond Route 8 een hele leuke toets. Ik vond het wel makkelijk dat je zelf mocht kiezen met wat voor vak je begon. Ik vond de toets ook goed omdat als je een vraag goed had, dat je dan een moeilijkere vraag kreeg, dus op jouw niveau. Het lijkt me leuk om hem als eindtoets te doen. Ik vond het een leuke ervaring.

DylanRoute 8 Farelschool
Mijn ervaring met route 8 is: Helemaal mooi!!!thumbs up Je bent er sneller mee klaar en er zijn nog wel  meer voordelen zoals dat de toets op ieder zijn eigen niveau is. Er zijn ook nadelen, een daarvan  is dat je je antwoorden niet kan controleren. Je hebt daardoor ook meer onzekerheid terwijl je het al spannend vindt.
Ieder voordeel heeft zijn nadeelteeth

Groeten uit groep 8: Mira 

 


 


      
© 2017  Protestants Christelijke Basisschool Farelschoolpowered by BasisOnline