Koninginneweg 38
2225 HK Katwijk
071-4015117

Kind op school? OUDERS & COO is er voor u!

Of het nou gaat om faalangst, huiswerk- of spijbelbeleid, pesten, stages, verantwoord mediagebruik, een verkeersveilige schoolomgeving of een goed geregelde overblijf… ouderorganisatie OUDERS & COO zet zich in om samen met ouders en scholen elk kind het beste te bieden qua opvoeding en onderwijs. Zoekt u informatie, heeft u advies nodig of wilt u actief zijn in de ouder- of medezeggenschapsraad: OUDERS & COO helpt ouders van schoolgaande kinderen verder.

Wat is OUDERS & COO?
OUDERS & COO is de landelijke organisatie van en voor ouders, ouderraden (OR) en medezeggenschapsraden (MR) in het protestants-christelijk en oecumenisch onderwijs.  
OUDERS & COO zet zich in voor alle ouders met kinderen in het primair en voortgezet onderwijs en in de kinderopvang. Met als hoofddoel het stimuleren van een goede samenwerking tussen school en thuis, in het belang van de kinderen!

Wat doet OUDERS & COO voor u?
OUDERS & COO adviseert en ondersteunt ouders, ouderraden en medezeggenschapsraden. Daarnaast maakt de ouderorganisatie zich sterk voor een goede kwaliteit en sfeer op school en biedt informatie en tips voor de (geloofs)opvoeding. Ook schoolt OUDERS & COO ouder- en medezeggenschapsraden en overblijfkrachten, organiseert trainingen en workshops over ouderbetrokkenheid en medezeggenschap en verzorgt boeiende ouderavonden over actuele onderwijs- en opvoedthema's. Tevens bemiddelt OUDERS & COO bij conflicten tussen ouders en school, voert overleg met de overheid en behartigt ouderbelangen. Ten slotte biedt OUDERS & COO leuke en informatieve magazines, brochures en folders voor ouders. Meer weten over wat OUDERS & COO voor u kan betekenen? Kijk op www.ouders.net of bel 0343 513434!

 

OUDERS & COO op de Farelschool

Onze school is ook lid van OUDERS & COO. Als lid ontvangt de Farelschool ondermeer het OUDERS & COO Magazine. OUDERS & COO Magazine is het informatieve tijdschrift van OUDERS & COO voor ouders, ouderraden en medezeggenschapsraden. Dit kleurrijke blad verschijnt vier keer per jaar en staat boordevol actuele informatie over opvoeding en onderwijs, veiligheid, studiekeuzes, gezondheid, geloofsopvoeding, tips voor thuis en op school en nog veel meer. Dit blad kun je vinden in de tijdschriften kast in de centrale hal.


Thuis&School E-nieuws van OUDERS & COO
Op de hoogte blijven van onderwijs- en opvoedweetjes? Geef u op voor gratis wekelijks Thuis&School E-nieuws van OUDERS & COO. Deze staat vol nieuws, filmpjes, polls, (OUDERS & COO)-voordeeltjes en (win)acties. Interessant voor actieve en betrokken ouders!
Aanmelden kan gratis.

 

 

 

© 2019  Protestants Christelijke Basisschool Farelschoolpowered by BasisOnline