Koninginneweg 38
2225 HK Katwijk
071-4015117

 

Welkom in groep 5,

In onze groep zitten 11 jongens en 10 meisjes. Dus 21 enthousiaste kinderen bij elkaar.

Op maandag, dinsdag en woensdag is juf Andrea in de klas. Op donderdag en vrijdag ; juf Maranda.

’s Ochtends zijn we vooral hard aan het werk met alle leervakken zoals rekenen, taal, (begrijpend) lezen en spelling. In de middag ontdekken we de wereld door middel van de zaakvakken. Dit jaar zijn we voor het eerst begonnen met aardrijkskunde, geschiedenis en natuur/ techniek. Dat vinden we erg interessant.

Natuurlijk is er ook veel aandacht voor onze creatieve talenten. We maken mooie tekeningen en knutselopdrachten of we werken met de computer/tablets. Van meester Chris krijgen we op vrijdagmiddag een hele speciale computerles. Hij leert ons namelijk programmeren; zodat we uiteindelijk een computerspel kunnen maken. Hoe cool is dat!!!

Verder gaan we binnenkort beginnen met het voorbereiden en houden van boekbesprekingen. Zo maken we elkaar enthousiast om veel te lezen. Daarom is het super handig dat we de bibliotheek op school hebben:) 


De week beginnen we in groep 5 met een opening. Eén van ons bereidt dan thuis iets voor. Aan het einde van de week hebben we een weeksluiting. Ook dit wordt door iemand gedaan. Voor de klas staan vinden we dus niet meer zo spannend, want regelmatig oefenen we het praten voor een groep.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan een keertje kijken! Je bent van harte welkom....

Groetjes,

Alle kinderen en juffen van groep 5


© 2018  Protestants Christelijke Basisschool Farelschoolpowered by BasisOnline