Koninginneweg 38
2225 HK Katwijk
071-4015117
Hallo allemaal, welkom in groep 1.
 
Momenteel zitten we met 20 kinderen in de groep bij juf Liesbeth.

De hele week spelen, leren en werken we in onze klas.
Kijkt u even mee in het rond?

 Dit is onze kring en naast de juf zit Pompom. Zij zitten voor de cijfer- en lettermuur en ons touchscreen. De donkerbruine stoeltjes zijn voor de hulpjes; zij helpen de juf met kleine klusjes en mogen als eerste kiezen en vooraan staan in de rij. Iedere dag zijn er weer 2 nieuwe hulpjes.


Op het planbord kunnen we kiezen waar we mee willen spelen en we letten natuurlijk ook op de tijd en wat we daarna weer gaan doen via de dagritmekaarten. Door het raam zie je de toiletten en op de grond staat de uitdeeldoos. Als we jarig zijn zitten we niet op een gewone stoel maar op de TROON!

 
De kettingen die bij de deur hangen zijn wc kettingen, 1 voor de jongens en 1 voor de meisjes. Zo weten we altijd of de wc bezet is of niet. Een blik op de keuken met daar vlakbij de zand/water of thema tafel en ook het krijtbord bevindt zich daar. Verder staat daar ook de rode papierbak, want ja...wij scheiden ook ons afval!Hier is een heel rustig hoekje om te lezen, luisteren en op de tablet te werken, ook de juf heeft hier haar "rustige" bureauhoekje.Het schrijfhoekje is hier ook geplaatst.


Dit is een foto van de werktafels en de ontwikkelingsmateriaalkasten.  Bovenop de kast staat de tijdwijzer, elke nieuwe morgen kijken we wat voor dag het is, de datum, het weer en bijzondere gebeurtenissen.


De poppen en de bouwhoek.

Verder spelen we natuurlijk ook buiten of in het speellokaal!


Zo nu weet u waar wij zijn de hele week!***********************************************

 
© 2019  Protestants Christelijke Basisschool Farelschoolpowered by BasisOnline